Kytice pro muže


Kytice pro muže


Možná si říkáte, že kytice je ryze ženská záležitost. To jste ale na omylu! Moderní floristika tento mýtus úspěšně bourá. Až uvidíte, jak na ulici prochází muž s kyticí , nemusí mít nutně cestu z květinářství. Možná zrovna dostal puget od své milované polovičky. 


Perfektní dárek pro muže.


Blíží se narozeniny vašeho milovaného? Hledáte dárek pro tatínka? 


Většina žen sáhne po klasice jako je parfém, peněženka nebo poukázka na večeři. Tyto dárky však časem omrzí každého chlapa. Co takhle darovat něco mnohem osobnějšího? Překonejte obavy a vsaďte na originalitu! Věřte, že vaše gesto sklidí úspěch. 


Překonejte stereotypy! 


Žijeme v 21.století. Dnešní svět se stále mění a posouvá kupředu. Tak je tomu i v otázce rozdílů mezi ženami a muži. Ty se ve společnosti postupně stírají. V dnešní době je normální, že žena pozve muže na rande nebo zaplatí večeři. Nežijeme ve středověku. Nebojte se připravit netradiční dárek pro manžela. Každý moderně smýšlející muž váš květinový dárek jistě ocení! Tak směle do vybírání!


K jaké příležitosti darovat muži puget?


Existuje spousta příležitostí, kdy můžete obdarovat muže květinami.  Narozeniny a svátek jsou skvělou příležitostí jak dát partnerovi najevo, že jste si dala záležet na unikátním dárku. K výročí věnujte romantické růže, královny květin. Udělejte radost svým blízkým a zahřejte je vašim dárkem na duši. Překvapte tatínka na Den otců kytičkou. Nebojte se v tomto případě ani světlejších odstínů. Vyjádříte jimi tatínkovi úctu, vděk a obdiv. K darování květin není zapotřebí žádná speciální příležitost. Radost květinami můžete udělat kdykoliv, kdekoliv a komukoliv. No není to krásné?


Jaké květiny pro muže vybrat?


Zde platí heslo: nejdůležitější je vkus obdarovaného a váš odkaz. Květiny často vydají za tisíc slov. Proto si nejprve ujasněte co jimi chcete vyjádřit. Chystáte se poděkovat pugetem kolegovi? V tom případě sáhněte po něčem decentnějším.V takovém pugetu skvěle funguje například exotická toulitka, svěží eukalyptus nebo elegantní eustoma. Zmíněné květiny do kanceláře vnesou vůni, radost a pozitivní energii. Pokud máte v plánu vyznat milovanému svoje city, sáhněte i po romantičtějších kouscích. Nejoblíbenějšími druhy květin do vazeb jsou klasické a pivoňkové růže.


Tým profesionálních floristů z Prefere fleur si pro vás připravil 5 tipů na pánské kytice 




1.Pánská kytice v zelených odstínech


Zelené květiny symbolizují štěstí, život a mládí. Vnesou do prostoru zenovou atmosféru. Zelená barva uklidňuje a přináší klid. Toulitka dodává pugetu exotický nádech. Tato vazba je díky své jemné vůni vhodná do jakéhokoliv prostoru. Designová kytice, kterou v žádném případě neprohloupíte! 



2.Pánská kytice v červených odstínech


Rudé růže v kombinaci s romantickými David Austin roses skvěle zapůsobí jako projev lásky, vášně a hlubokých citů. Jemné lístky eukalyptu celou vazbu provoní intenzivní svěží vůní. Váš manžel bude beze slov. Připojte k pugetu navíc zamilovaný vzkaz, pohlednice je automaticky přiložena ke každé objednávce.



3.Barevná kytice v krabici


Stylové moderní a neotřelé. Tak se dá třemi slovy popsat naše další květinové aranžmá pro muže.  Zaručeně si získá vaše srdce. Stračky a hortenzie v modro-fialových odstínech omámí všechny smysly. Eustomy dodávají celé vazbě punc luxusu. Velkou výhodou je klobouková krabice ve světlemodré barvě, která ozdobí interiér. Vy tak nemusíte shánět vhodnou vázu, květy mají potřebnou vláhu a péči díky vlhké aranžovací hmotě uvnitř krabice.



4.Art kytice


Další vhodnou volbou pro muže je art kytice. Je důkazem toho, že vazba nemusí být plná květů, aby byla atraktivní. Právě naopak. Tento trend stále více nabývá na popularitě. Kytice s eukalyptem, pistácií a wax flower tvoří dohromady designové umělecké dílo. Můžete si být jistí, že tento jedinečný puget okouzlí i toho nejnáročnějšího muže. 



5.Netradiční kytice v krabici


 A když je řeč o náročných mužích, ukážeme vám další unikátní vazbu. Často jsou to právě  kontrasty barev, které dělají aranžmá velkolepým. V tomto případě tomu není jinak. Sytě červené růže v kontrastu se světle modrou lahodí oku. Na první pohled odlišné druhy, které byste si nedokázali představit v jedné vazbě. Náš florista z nich ale vykouzlil hotový květinový zázrak. Neváhejte a objednejte si toto unikátní dílo. Partnerovi tak zaručeně dáte najevo, že je pro vás jedinečný.


Nezapomeňte!


Co by to bylo za oslavu bez kvalitního šampaňského a balónků? Vyberte si z naší nabídky sekt, bonboniéru nebo balónky ve tvaru srdce. Přichystejte blízkému narozeninový zážitek, na který nikdy nezapomene.



Připojte vzkaz

Není nic romantičtějšího, než milostný dopis od milované osoby. Ke každé kytici přikládáme pohlednici, na kterou můžete napsat váš romantický vzkaz. V případě objednávky s doručením pro obdarovaného, napíšeme za vás vzkaz ručně.



Doručení květin po celé České republice


Nezáleží na tom kolik kilometrů vás dělí od vašich blízkých. Důležité je, že na ně myslíte. S námi jim můžete dát najevo, co pro vás znamenají, ikdyž s nimi zrovna nemůžete být. Co takhle poslat kytici a vykouzlit úsměv? Náš kurýr květiny doručuje po celé České republice. Stačí si vybrat puget, zadat adresu a čas doručení a o zbytek už se postaráme. Tak jednoduché to je!


Kytice na míru 


Nevybrali jste si z naší nabídky? Žádný problém! Náš tým floristů je připraven pro vás vytvořit vazbu vašich snů. Stačí nám zaslat požadavky a my uděláme vše pro to, abyste byli spokojeni. 


Nenecháme vás v tom!

Jste vytížení a nemáte čas prohlédnout si naší nabídku? Spolehněte se na nás. Napište nám vaši představu na WhatsApp a  my se o vše postaráme. Zaručujeme vám ty nejčerstvější a nejkrásnější kytice. 


Čerstvost


Květiny objednáváme 5x týdně od předních holandských pěstitelů. Zaručujeme vám tak stoprocentní čerstvost a kvalitu květin.


Podívejte se na kompletní nabídku našeho e-shopu. Kontaktujte nás, sdělte nám svá přání a my uděláme maximum pro vaši spokojenost.






22.11.2023