Růže 10 krát jinak tipy na romantické kytice na Valentýna


Růže 10 krát jinak tipy na romantické kytice na Valentýna

Když se řekne Valentýn, určitě se vám jako první vybaví kytice rudých růží. Není divu. Již od dob Starověku ji považujeme za symbol lásky, vášně a romantiky.

Na Valentýna tato květina prostě nesmí chybět. Prefere Fleur má pro vás hned několik tipů na originální zamilované pugety, nejen z růží.

Svátek všech zamilovaných se neobejde bez květiny pro vaši milovanou polovičku. Pokud si tedy stále lámete hlavu nad výběrem té pravé valentýnské kytice, jste tu správně.

Růže: Neotřelá klasika

Růže je královnou všech květin. Symbolizuje lásku, vášeň a romantiku. Díky své eleganci a půvabu omámí všechny smysly. I díky tomu patří mezi nejoblíbenější květiny na Valentýna. Jejím výběrem zaručeně neprohloupíte. 

Balení kytice 

je klíčovým prvkem, který dotváří atmosféru celé vazby. Designový papír vytváří dojem přirozenosti a jednoduchosti. Klobouková krabice je elegantní volbou pro ty, kteří si potrpí na luxusním vzhledu.

Ozdobný designový papír

Tato jednoduchá vazba dodává květinám autentičnost a šarm. Nechává vyniknout plné květy a vyzdvihuje jejich krásu. Obdarujte svou milovanou a dárek k Valentýnu doplňte například o balónky ve tvaru srdce. 

Klobouková krabice

Aranžmá, které spojuje krásu a luxus. Pozdvihněte valentýnské růže na vyšší level. Ozdobná krabice dodá květům punc a přepychový vzhled. Krásně navíc zapadne do každého prostoru. Velkou výhodou tohoto aranžmá je, že květiny nemusíte z krabice odstraňovat a vkládat do vázy. V krabici je totiž speciální vlhká aranžovací hmota, která květům zabezpečuje tu nejlepší péči.

Jaký puget na Valentýna vybrat? 

Vybrali jsme si pro vás 10 vazeb z naší široké nabídky, které podle nás vystihují atmosféru svátku všech zamilovaných. Ať už vsadíte na jednoduchost nebo naopak velkolepost, vaše polovička valentýnský dárek zaručeně ocení.

1. Kytice červených růží

Pokud bychom měli označit některou barvu za typickou pro tento svátek, byla by to jednoznačně červená. 14. února ji můžeme potkat na každém kroku. Stále také platí, že rudé růže jsou nejčastější volbou pugetu k Valentýnu. Je to logické. Jde totiž o barvu vášně, touhy a hlubokých citů. Máte rádi zvyky a řídíte se heslem „v jednoduchosti je krása“? Připravili jsme si pro vás krásnou vazbu červených růží. Velikost kytice si zvolíte sami. Ale nezapomínejte! Je přece Svatý Valentýn!!

2.Klasické rudé růže v krabici s nápisem ,,Miluji tě“

Když někoho milujete, není třeba mnoho slov. Tento  Valentýnský puget to řekne za vás. Prvně upoutá jeho srdcovitý tvar. Víko krabice navíc zdobí nápis „Miluji tě“. Darováním této vazby dáte najevo svou oddanost a city. Osoba na které vám záleží bude okouzlena romantickým gestem. Vychutnejte si v tento speciální den společně strávené chvíle plnými doušky.

3. Kytice růžových růží

Slavíte letos společně prvního Valentýna? Přemýšlíte nad tím, která valentýnská kytice sklidí u vaší milované největší úspěch? Co takhle darovat obdiv, eleganci a vděk? Z těchto květin romantika doslova srší. Neodolatelná vůně a pohádkově růžové lístky krásně doplní atmosféru plnou lásky. Zároveň je tato kytice důkazem toho, že jsou vaše city upřímné a hluboké. 

4. Kytice červených a bílých růží

Kontrast vášně a klidu. Protiklady, které dohromady vytvářejí jedinečný harmonický celek. Tyto květiny jsou metaforou rozmanitosti ve vztahu. Dejte partnerce najevo, že milujete všechny stránky její osobnosti. Darujte kytici, která spojuje eleganci a vkus. 

5.Rudá vášnivá kytice

Kytice růží s nevěstiným závojem je pro svátek zamilovaných jako dělaná. Kombinace královské růže a něžných kvítků gypsophilly vytváří efekt velkolepé vazby. Gypsophilla přináší do pugetu jemnost. Zároveň něžně doplňuje sytě červená poupata růží. Vzniká tak romantické aranžmá, které se hodí k jakékoliv příležitosti, nejen na Valentýna.

Pivoňkové růže 

Tento jedinečný druh růže vyšlechtil David Austin  v Anglii ve dvacátém století.  Spojením elegantní růže a jedinečné pivoňky vznikla unikátní odrůda. Pivoňková růže se drží na špičce zájmu nejen ze strany zákazníků po celém světě. Oblibují si ji také floristé napříč kontinenty. Výhodou těchto růží je také větší odolnost. Ve váze vám proto při správné péči vydrží až 12 dní. To je oproti klasické růži o poznání déle. 

6.Pivoňkové růže Peony Pink 

Zaoblený tvar květů a jemné odstíny dělají z Peony Pink jednu z nejfotogeničtějších květin. Oblíbená je zejména u mladých dívek. Hledáte způsob jak elegantně vyjádřit lásku a držet se trendů? Peony Pink je to pravé ořechové.

7.Pivoňkové růže Pink Expression a heřmánek

Dejte najevo, že je pro vás milovaná osoba důležitá. Darujte ji nevšední vazbu pivoňkových růží Pink expression. Heřmánek v harmonii s pivoňkovou růží provoní celý prostor. Tato kytice je symbolem půvabu a lásky. 

8.Kytice neobyčejných růží 

Chcete být letos na Valentýna opravdu originální? S odrůdou růží laicky nazývanou Neklasika se vám to jednoznačně povede. V kombinaci s eukalyptem vzniká abstraktní vazba. Nejenže krásně voní, ale vypadá luxusně.

9.Kytice neobyčejných růží v krabici

Bohatě rozkvetlé poupata a intenzivní vůně se vryjí do duše každé ženy. Pyšní se luxusním vzhledem a sytě růžovou barvou. Vyznejte lásku a připomeňte vaší drahé, že je pro vás jedinečná, stejně jako tato růže.

10.Růže a Eukalyptus v kloboukové krabici

Růže v kombinaci s eukalyptem je tou pravou volbou pro všechny milovníky moderního a svěžího aranžmá. Zelené lístky Eukalyptu se v moderní floristice stávají čím dál oblíbenějšími. Nejen pro svůj vzhled, ale zejména pro jejich specifickou intenzivní svěží vůni. Přineste své milované domů lehkost, svěžest a krásnou dekoraci.

Valentýnky

Jednou z valentýnských tradic je darování valentýnky. Zamilovaná přáníčka, v kterých můžete milované osobě vyznat své city a lásku. My vám tuto práci usnadníme. Součástí každé kytice je dárková pohlednice. Stačí tedy napsat, co vám leží na srdci a darovat společně s kyticí. Pokud si puget přejete zaslat přímo  příjemci, váš vzkaz napíšeme ručně za vás. Stačí ho vyplnit v kroku „Dokončení objednávky“ do okna „Text vzkazu“

Balónky

Podívejte se na naši nabídku balónků. 

Postarejte se o zážitek se vším všudy. Doplňte váš dárkový puget o sadu héliových balónků a nechte vaši lásku proudit ve vzduchu. Udělejte tento sváteční den ještě slavnostnějším. Valentýnské sady balónků se také hodí pro výzdobu každého prostoru. Na našem webu najdete také mnoho dalších balónků. Například ve tvaru srdce v různých barvách. 

1. Valentýnská sada – červená                      

2.Valentýnská sada – rosegold

Bonboniéra a bublinky

S Prefere fleur nakoupíte vše na jednom místě. A to z pohodlí domova, na cestách nebo mezi pracovními schůzkami. Jednoduše vás v tom nenecháme. S oslavami lásky se tradičně pojí i sladkosti a šampaňské. Mrkněte na naši nabídku bonboniér a kvalitního prosecca a přidejte je k objednávce. A oslavy vaší lásky mohou započít!

Dárečky

Darujte vaší partnerce dotek přírody. Difuzéry, svíčky, kosmetiku a dárkové sety najdete na našem webu. Se značkou Meraki určitě nešlápnete vedle. Jedná se o dánskou přírodní ekologickou značku. Okuste skandinávskou kvalitu a provoňte si domov krásnými jemnými vůněmi.

Proč slavíme Valentýna 14.února?

14.února slaví miliony lidí po světě svátek svatého Valentýna. Málokdo dnes už ale ví, jak vznikl a kdo byl vůbec Valentýn. Podívejme se tedy na původ těchto oslav. Ten sahá až do starověkého Říma. Svatý Valentýn byl římský kněz, který podle legendy tajně oddával zamilované páry. Císař Claudius II. totiž v 3.století zrušil sňatky, aby se muži soustředili pouze na válku. Valentýn i přes jeho zákaz nadále stvrzoval manželství, protože věřil v sílu lásky. 14. února roku 270 byl tak mučednicky popraven. Později byl prohlášen za patrona zamilovaných. 

Květinová tradice

14. února jsou květinářství napříč světem doslova na roztrhnutí. Víte ale odkud tato květinová tradice pochází? Vracíme se opět do Starověku za svatým Valentýnem. Při obřadech totiž vždy obdaroval novomanžele pestrými kyticemi z biskupské zahrady. Darováním květin si tak připomínáme muže, který věřil, že láska a dobrosrdečnost zvítězí nad nenávistí. 

Doručení květin

Chystáte se svou milovanou polovičku překvapit v práci nebo s ní  nemůžete strávit Valentýn? Vyberte si z naší nabídky tu  kytici, která vystihuje vaše city. Přidejte do objednávky balónky, bonboniéru nebo třeba svíčku . Poté už jen zadejte adresu a čas doručení a ostatní zařídíme za vás. Připravte pro ženu vašeho života nezapomenutelný den plný emocí.

Vztah na dálku? Žádný problém!

V životě některých lidí nastanou okolnosti, které zapříčiní, že se svou polovičkou nemohou být tak často. Ať už kvůli práci nebo studiu, stále přibývá vztahů na dálku. Chcete překvapit vaši přítelkyni, která bydlí v Plzni, Brně nebo Olomouci?  Rádi vám pomůžeme. Nabízíme doručení květin po celé České republice. Nezáleží na tom, jak velká vzdálenost vás dělí, důležité je to, co k sobě cítíte. Jak se říká ,,láska hory přenáší.“

Podívejte se na podrobnosti o doručení do jiných měst. 

Můžete se na nás spolehnout

Dbáme na bezpečné doručení květin. Po celou dobu přepravy jsou umístěny ve speciální vodní nádobě. Doputují k vám proto zcela čerstvé. Pokud máte zájem o vázu informujte se, zda je u vaší objednávky možná. (Možnost dovážky ve váze je pouze při doručení květin po Praze). 

Čerstvost

Zaručujeme vám 100% čerstvost a kvalitu našich květin. K naší práci volíme sezónní květiny a celoroční mix. Květiny objednáváme 5x týdně od předních holandských pěstitelů. Záleží nám na tom, abyste byli spokojeni. 

Podívejte se na kompletní nabídku našeho e-shopu. Kontaktujte nás, sdělte nám svá přání a my uděláme maximum pro vaši spokojenost.




02.11.2023