Květiny v kloboukové krabici


Květiny v kloboukové krabici

Začátek používání krabic na klobouky ve floristice je spojen s milostným příběhem irského spisovatele Bernarda Shawa. Spisovatel byl vášnivě zamilován do herečky Stelly Campbellové, která ho zaujala svou vášnivou divadelní hrou.

Četné pokusy obdivovatelů získat přízeň herečky pomocí dárků selhávaly. Ale ne v případě Shawa. Spisovatel dal Stelle originální kytici v kloboukové krabici a přiložil milostný dopis. Tím se začal 40 let dlouhý milostný příběh. 


Na lásku Shawa a Campbellové si vzpomínají i floristé z Prefere Fleur, když vytvářejí další kytici v kloboukové krabici. A jaký příběh bude u vaší kytice?


Technologie kytic v krabici

Všechny květinové kompozice jsou sestaveny ručně. Firemní krabička dokonale doplňuje vzhled kytice. Jemné pupeny jsou ochráněny před poškozením a floristická oáza zabraňuje usychání a vadnutí květin. Uvnitř nádoby je floristická houbička, která rostlinám dodává potřebnou vlhkost.


Výhody oproti klasické kytici

Květinový box může být prezentován kdekoli, aniž byste měli obavy, že květiny rychle zvadnou. Kytice se k tomu snadno a pohodlně přenáší.


Kytice v kloboukové krabici je snadno udržitelná. Nemusíte pravidelně měnit vodu ve váze a ořezávat stonky, aby květiny déle vydržely.


Doporučujeme krabici s jedinečnou technologií dvojitého dna, kam můžete vložit krabičku se  šperkem, malou plyšovou hračku nebo francouzské makronky.


Za přijatelnou cenu získáte originální dárek, který můžete dát nejen své polovičce, ale i  příbuzným, přátelům, kolegům nebo dokonce i šéfové.



01.05.2020