Výhody a radosti nakupování na Prefere fleur: proč se vyplatí objednat kytici online


Výhody a radosti nakupování na Prefere fleur:  proč se vyplatí objednat kytici online

Připravili jsme si pro vás benefity nákupu na našem e-shopu. Jsme správnou volbou pro ty, kteří chtějí nakoupit snadno a kvalitně. Namísto zdlouhavého nakupování v květinářstvích, nakupte pomocí pár kliknutí a užijte si raději čas s rodinou.

Ušetříte čas

Říká se, že čas jsou peníze. V dnešní uspěchané době to platí dvojnásobně. Co kdybychom vám ho darovali více? A k tomu také komfort. Proč se tahat celý den po květinářstvích a stát v nekonečných frontách, když to jde mnohem pohodlněji. Stačí otevřít náš e-shop, vybrat si kytici a objednat. Tak jednoduché to je. Nemusíte nikam jezdit. Stačí zadat doručovací adresu a my květiny doručíme. Vše zvládnete z kanceláře, mezi pracovními schůzkami, z pohodlí domova nebo na cestách. 

Dnes objednáte, dnes dostanete

Už se vám někdy stalo, že jste zapomněli na narozeniny, svátek blízkého nebo třeba na výročí svatby? Určitě jste začali zběsile shánět dárek na poslední chvíli. Běhali po obchodech a prodírali se davy lidí. Nakonec jste možná ani s výběrem nebyli tak spokojeni. Tak to už příště podstupovat nemusíte. U nás vše zařídíte za pár minut a za dalších pár hodin už někomu můžete dělat radost. Postaráme se o to, abyste byli maximálně spokojeni. 

Dostupnost - Doručení po celé České republice

Chcete poděkovat kamarádce z Brna? Popřát mamince v Jihlavě? Udělat jen tak radost babičce, která žije v Olomouci? Nezáleží na tom, jak daleko je od vás blízká osoba. Hlavní je, že na ni myslíte. My v Prefere fleur víme, jak je důležité dělat radost blízkým i když s nimi zrovna nemůžete být osobně. I proto doručujeme po celé České republice a umožňujeme vám květinami říct, co pro vás znamenají vaši nejbližší. 

Zařídíme to za vás

Jste pracovně vytížení a nemáte ani chvilku, abyste si prohlédli naší nabídku? Žádný problém! Usnadnili jsme vám objednání na maximum. Jediné co musíte udělat, je sdělit nám svá přání. Napište nám na WhatsApp základní požadavky a o vše ostatní se postaráme. Stačí si převzít hotovou objednávku nebo ji doručíme na adresu a předáme příjemci. 

 Čerstvost

Pracujeme se sezónními květinami a celoročním mixem. Jsou pečlivě vybrané předními Holandskými pěstiteli a nakupujeme je 5x týdně. Díky tomu můžeme zaručit 100% čerstvost a kvalitu. Dbáme na bezpečné doručení květin. Převážíme je ve speciální vodní lahvi, mají tedy po celou dobu dostatek vody.  Nabízíme také vázu. Pokud o ni máte zájem, informujte se, zda je u vaší objednávky možná. (Doručení ve váze lze pouze při doručení květin po Praze).

Máme „otevřeno“ non-stop 

Jsme k dispozici 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Kontaktovat nás můžete telefonicky, na WhatsAppu nebo e-mailem. Domluvíme se spolu česky, anglicky, ukrajinsky a rusky. Těšíme se na vaše přání! Tak neváhejte a ozvěte se nám. 

Široká nabídka 

Hledáte dárek k výročí, narozeninám nebo svátku? U nás najdete kytici pro každou příležitost. Nabízíme širokou škálu kytic. S dominancí růže, pivoňky, hortenzie, ranunculus, chryzantémy a dalších. Květiny pro vás pečlivě vybírají naši floristi a vytváří z nich unikátní pugety. 

Snadný výběr

Jednoduše si u nás vyfiltrujte kytice na míru. V našem katalogu si vyberte druh, barvu, cenu a zobrazí se vám vazby květin podle zadaných parametrů. Je to rychlé a efektivní. Nebudete se tak muset probírat desítkami kytic. 

Máte jasnou představu a chtěli byste ji zrealizovat? Například 100 pivoňkových růží? Žádný problém! Sdělte nám vaší představu a naši floristé vám uvážou puget přesně podle vás. Společně zvládneme cokoliv.

Jak vytvořit objednávku na našem e-shopu: 6 jednoduchých kroků

1.Vyberte si kytici z naší nabídky

2.Zadejte počet a velikost

3.Napište vzkaz, který přiložíme ke kytici

4.Vyplňte údaje k platbě 

5.Určete čas a místo doručení

.Za pár hodin kurýr doručí květiny na vámi určenou adresu v Praze. (Při doručení mimo Prahu je potřeba objednat pár dní dopředu).

Kdy darovat květiny?

Příležitostí, kdy věnovat kytičku je spousta. Nezapomeňte však, že její pomocí můžete někomu udělat radost jen tak. Nemusí být zrovna speciální den. Někdy je nečekaný dar ten nejkrásnější. 

1. Narozeniny

O květinách se ví, že jsou oslavou života a krásy. Darujte je k narozeninám a vykouzlete oslavenci úsměv na tváři. Například Hortenzie v kombinaci s Gypsholou vnese radost do každého prostoru a udělá oslavu ještě radostnější. Nezapomeňte připojit vzkaz pro příjemce, který poté přiložíme k objednávce.

2. Svátek

Sháníte tipy na dárek k svátku? Pro tuto příležitost jsou květiny jako stvořené.  Například elegantní a stylový Eukalyptus v kontrastu s bílou růží zaručeně ocení každý obdarovaný. Jeho moderní vzhled a jemná dárková krabice skvěle doplní vaši gratulaci.     

3. Výročí

Vyznejte lásku své polovičce beze slov. Krásná kytice, které dominují klasické a pivoňkové růže to řekne za vás. Věnujte k výročí dárek, který probudí všechny smysly a potěšte milovanou osobu. Ať už jste spolu měsíc nebo slavíte 10. výročí svatby, vaše polovička se do vás znovu zamiluje.

4. Valentýn

14. února se po celém světě slaví svátek všech zamilovaných. Je to ideální příležitost jak vyznat své city. Darujte ženě vašeho života symbol lásky a vášně. Puget růží je zaručeně nejlepší volbou jako dárek k Valentýnu.  Je to sázka na jistotu, která dostane vaši milovanou do kolen. Tímto výběrem rozhodně nešlápnete vedle. 

5. Den matek

Poděkujte mamince za to, že vám dala život. Řekněte ji, jak moc si ji vážíte a co pro vás znamená. Vneste do jejího dne omamnou vůni a barvy. S kyticí, kterou naši floristé navrhli přímo pro tento den, se vám to zaručeně povede. Kraftový papír navíc zdobí nápis „Jsi nejlepší maminka na světě“. Tímto darem ji dojmete k slzám. 

6. MDŽ

Začátkem jara slavíme Mezinárodní den žen. Připomeňte vaší partnerce, mamince nebo kamarádce, že je unikátní. Elegantním růžím David Austin, Tambuzi roses a  Vip roses neodolá ani ta nejnáročnější žena. Jedná se o speciální odrůdu, která má velmi luxusní vzhled.

7. Narození miminka

Přivítejte doma slavnostně novopečenou maminku s miminkem . Jemnými pastelovými tóny a omamnou vůní Kytice XXL nezklamete. Jak už napovídá název, hodí se na velkolepé příležitosti. Takovou přírůstek do rodiny bezpochyby je.                      

8.Promoce

Ceremonie k úspěšnému zakončení vysokoškolského studia. Promoce je velkým milníkem v životě každého člověka. Pro tento velkolepý den se hodí stejně velkolepý dar. Tím můžou být například pivoňkové růže O´Hara, které upoutají svou omamnou vůní citrusů. Tyto unikátní květy jsou navíc symbolem dokonalosti a čistoty.

Stovky spokojených zákazníků

Největší odměnou je pro nás pochvala od klienta. Je to hnací motor, který nás přesvědčuje o tom, že má naše práce smysl. Abyste si mohli být jistí, že je naše online květinářství tou správnou volbou, přečtěte si recenze našich klientů. Budeme rádi pokud nám po vašem nákupu zanecháte i tu svou. Věříme, že budete spokojeni.


03.10.2023