Květiny pro každou příležitost


Květiny pro každou příležitost

Chcete obdarovat své blízké? Hledáte tu pravou kytici? Nechcete strávit návštěvami květinářství celý den? Tak to jste tu správně. Z naší široké nabídky si vybere opravdu každý. 


Čerstvost na prvním místě

Záleží nám na tom, aby jste byli spokojeni. Pracujeme s celoročně neměnnými základními květinami a sezónním mixem. Ručíme tak za maximální kvalitu a čerstvost. 


Vše z pohodlí domova

U nás jednoduše objednáte puget online. Rozvážíme nejen po Praze, ale po celé České republice. Náš kurýr květiny doručí na vámi určenou adresu. Čas doručení si zvolíte podle vašich možností.


Podle vašich představ

Nemůžete u nás najít aranžmá přímo pro vás? Žádný problém! Vážeme na míru za jakoukoliv částku. Sdělte nám vaši představu a o vše ostatní se postaráme. Těšíme se na vaše přání.

Na všem se domluvíme

Zavolejte nám nebo napište e-mail. Kontaktovat nás můžete také přes WhatsApp. Odpovídáme do pár minut. Vaše objednávka tak proběhne snadno a rychle. Domluvíme se česky, anglicky, rusky a ukrajinsky. 


Navštivte nás

Patříte mezi ty, kteří si květiny raději nejprve ‘‘ovoní‘‘ a prohlédnou? Přijďte se podívat do našeho květinářství v Praze na Vinohradech. Naši usměvaví floristé vám rádi pomohou s výběrem.


Fotogenické kytice

Náš tým vytváří hotová umělecká díla. Do posledního detailu musí vše ladit. Kytice aranžujeme do ozdobného kraftového papíru, kloboukových krabic nebo je necháváme bez doplňků. S našimi čerstvými a pestrými pugety na sociálních sítích rozhodně zazáříte.

Ať to lítá

Co by to bylo za oslavu bez balónků! V naší nabídce najdete hned několik druhů. Červená srdíčka nebo moderní rose-gold kombinace. Fóliovými číslicemi nebo balonkem s vlastním vzkazem nešlápnete vedle. Chcete oznámit pohlaví miminka? Mrkněte na naše balónky, se kterými to půjde snadno. Na své si přijde opravdu každý. 


Darujte péči přírody

Luxusní a zároveň stoprocentně přírodní a organická. To je Meraki. Dánská ekologická značka s nádechem Skandinávie. Podívejte se na dárkové sety, svíčky a difuzéry, které nabízíme.                            

Z čeho můžete vybírat?


1.Růže

Už v dobách starověkého Řecka byla považována za symbol lásky, mládí a ženskosti. Podle legendy vyrostla první růže z krve bohyně lásky Afrodity. Její symbolika přetrvává dodnes. Nádherné okvětní lístky a omamná vůně přitahují pozornost a rozjasní duši.

A jakou si vybrat? 

Červené růže symbolizují vášeň, lásku a touhu. Vyjádříte díky nim city a zaručeně potěšíte vaši milovanou. Růžové značí něhu a zamilovanost. Jsou výbornou volbou například na první rande. Bílé růže jsou symbolem čistoty, nevinnosti a zrození. Hodí se do svatební kytice. Jsou také vhodné jako dárek pro kamarádku nebo maminku. Kytice růží je sázka na jistotu. Unikátní odrůdou jsou pivoňkové růže. David Austin, Tambuzi roses a Vip roses si oblibují floristé po celém světě. Jejich luxusní vzhled vám vyrazí dech. Vynikají plnými květy a omamnou vůní. Těmito velkolepými růžemi jednoznačně zabodujete. Osoba, které darujete puget pivoňkových růží, se bude cítit jedinečně.


2. Pivoňka

Pivoňky jsou součástí mnoha kultur po celém světě. V Číně jsou považovány za symbol bohatství a prosperity. Tamní obyvatelé je vysazují blízko svých domů a doufají, že jim přinesou štěstí. Japonci je používají u aranžování různých ceremonií. Není divu, že v minulosti zdobily královské zahrady. Jde totiž o jednu z nejkrásnějších kvetoucích rostlin. Do pivoňky se zamilujete. Má romantický elegantní vzhled a okouzlí i ty nejnáročnější. V Evropě je tradičně spojována s láskou a štěstím. Skvěle se hodí jako svatební dekorace.


 

3. Hortenzie

Její latinský název pochází ze slov hydro (voda) a angeion (nádoba). Hydrangea totiž potřebuje ke svému růstu hodně vody. Zaujmou vás její bohaté květy. Její barva se může měnit v závislosti na pH půdy ve které roste. Díky tomu lze vytvořit různé barevné odstíny a kombinace. Hortenzie vnese do každé místnosti šarm. Používá se jako výzdoba na různých oslavách a svatbách. Při správné péči vydrží až dva týdny.


4. Karafiát

Karafiát určitě znáte od maminek nebo babiček. Možná si ho na první dobrou spojíte spíše s historickými událostmi. Dnes ale hvozdík zažívá velký comeback. Je populární a romantickou rostlinou. V kombinaci s eukalyptem nebo heřmánkem tvoří krásný čistý efekt. Navíc při správné péči vydrží dlouho. Je ideální volbou pro ty, kteří mají rádi jemnost. 


5. Chryzantéma

V čínské kultuře je označována za symbol podzimu, úrody a hojnosti. Číňané z ní dokonce vyrábí čaj dlouhověkosti. Existuje více než 100 druhů této rostliny. Okouzlí vás nevšednost jejích tvarů a barev. Například žádaný druh Momoko se vyznačuje bohatou texturou a nabízí originální vzhled. V kombinaci s liliemi nebo matthiolou ošálí vaše smysly. 


6. Tulipán

Symbol jara a života. Tulipány jsou tradičně spojovány s Nizozemskem. Tam je pokládají za symbol lásky a romantiky. Jsou žádané po celém světě. Druhy tulipánů se liší tvarem a širokou paletou barev. Jejich nádherná vůně se roznese po celém prostoru. Jsou perfektní jarní volbou pro rozzáření vašich dnů.


7. Nevěstin závoj

Nenechte se zmást. Tato kytka není určena pouze nevěstám. Její název je odvozen ze struktury připomínající krajku. Možná si říkáte, že slouží pouze jako doplněk do vazeb. To jste na omylu! V naši nabídce ji najdete hned v několika kombinacích a barvách. Díky její nevýrazné vůni jí můžete mít kdekoliv. Zpestří vám interiér. Líbí se vám sušené květiny? Nevěstin závoj si můžete vysušit a vyzdobit ním například obývací pokoj.



8.Heřmánek

Máte rádi heřmánkový čaj? Je známo, že heřmánek pravý nebo-li heřmánek lékařský působí příznivě na naše zdraví. Málokdo ale tuší, že může být také krásnou dekorací. Skvěle funguje v kombinaci s růží nebo hortenzií. Vůbec se  nebojte darovat kytici pouze z heřmánku. Krásně provoní každou místnost a vnese do ní kus přírody. Je uklidňující a svěží. Navíc ho po usušení můžete použít na řadu léčebných účelů.


9. Eukalyptus

Tato aromatická rostlina je v dnešní době velmi vyhledávaná. Listy eukalyptu mají sytou barvu a nezaměnitelnou vůni. Eukalyptus je skvěle kombinovatelný. Například v kontrastu s červenými růžemi krásně vynikne. Lze ho ale dekorovat i samostatně. Vytváří moderní, svěží a stylový efekt. 


10.Stračka

Stračky nebo-li Delphinium oživí zejména art kytice. Ty jsou vytvářeny s důrazem na kreativitu a design. Stračka jim přidá punc a svěžest. Vznikne efekt ležérní kytice, jako by byla právě nasbíraná na louce. Vždy je přitom zachován stylový a moderní vzhled.


Kdy je vhodné darovat kytici?

 

      Máme pro vás pár tipů, kdy byste na ni rozhodně neměli zapomenout.


1.Narozeniny

Květiny jsou dokonalým narozeninovým dárkem. Symbolizují život a krásu. Probudí všechny smysly a vykouzlí úsměv na tváři oslavence. Zároveň pomocí nich sdělíte, co pro vás daná osoba znamená. Předtím než začnete s výběrem, zamyslete se nad pár věcmi. Jaké barvy má dotyčná ráda? Preferuje jemnost nebo má ráda, když věci září? Jde o výjimečný den a taková by měla být i kytice. 


Náš tip:

Roli hraje také to, koho se chystáte obdarovat. Pokud jde o dárek pro maminku, doporučujeme sahat po světlejších barvách. Například puget bílých chryzantém nebo růže s eukalyptem v kloboukové krabici zaručeně potěší. Partnerce uděláte radost neotřelou kombinací růží a orchideí. Originální dárek pro kamarádku může být tato art kytice s balónkem. Obsahuje sezónní mix květin, protože čerstvost je u nás na prvním místě. 


2.Výročí

Nezáleží na tom, jak dlouho tvoříte pár se svou milovanou polovičkou. Výročí je ideální příležitostí, jak ji vyznat své city. Jak jinak to udělat, než obrovskou kyticí. Na výběru byste si proto měli dát záležet. Každá žena je unikátní a stejně tak je to s květinami. Ukažte ženě vašeho života, že ji perfektně znáte. Darujte ji od srdce to, co nejlépe vystihne její osobnost. 


Náš tip: 

Podívejte se na Malinovou bombu. Klasické a pivoňkové růže v kombinaci s výraznou eustomou, stračkou a fialou nenechají vaši polovičku chladnou. 

Ozdobná klobouková krabice vypadá elegantně a navíc do ní můžete vložit dárkovou pohlednici se vzkazem. 

3.Valentýn

Svátek všech zamilovaných. Když se řekne Valentýn, vybaví se vám nejspíš 14. únor. Valentýnky, bonboniéry, zaplněné restaurace a kina. Prostě vše co je spojeno s oslavou lásky. A co dát jako dárek k Valentýnu? Růžová a červená. Těchto barev se držte. Tento svátek doslova vybízí k romantickým barvám. Červenými růžemi dáte najevo svou vášeň, oddanost a obdiv. Růžovou vyjádříte něhu a úctu. Ke každé objednávce dostanete dárkovou pohlednici, na kterou můžete napsat romantický vzkaz. 


Náš tip: Udělejte Valentýn velkolepý a podívejte se na naše valentýnské sady, které nabízíme ve dvou variantách: červená a růžová. Zaručeně nešlápnete vedle.

4. Svatba

Každá svatba je jedinečným příběhem lásky. Kouzelný moment, v který si dva lidé řeknou ANO před zraky nejbližších. Květiny jsou neodmyslitelnou součástí svatebního ceremoniálu. Výzdoba a dekorace musí vystihovat styl nevěsty a ženicha. Nejdůležitější je svatební kytice. Ta by měla odrážet osobnost nevěsty. Zároveň má symbolizovat čistotu, něhu a štěstí. Naši Floristé jich pro vás vytvořily hned několik.  Zde najdete kompletní nabídku svatebních kytic.

Náš tip:

Podívejte se na naše portfolio. Dovolte nám být součástí vašeho příběhu. Ve spolupráci s předními floristy plníme vaše svatební sny. 

5.Den matek

Mamince bychom měli dělat radost po celý rok. Tento den je pro to ale doslova stvořený. Den matek slavíme vždy druhou květnovou neděli. V roce 2024 popřejeme maminkám 12.května. Poděkujte té své za to, že vám darovala život. Za to, že vás vychovala a je vám nablízku. Dejte jí najevo, že si jí vážíte, a že jste tu pro ni. A jak vybrat dárek pro maminku? Měl by být osobní a elegantní. Začátkem května už je vše okolo rozkvetlé. Věnujte ji kousek jara a provoňte její duši.


Náš tip:

Nádherný mix růžových a fialových tónů se dokonale hodí jako dárek ke dni matek. Kraftový papír s nápisem ,,Jsi nejlepší maminka na světě‘‘ zaručeně zahřeje u srdíčka.


6.MDŽ

S příchodem jara slavíme také mezinárodní den žen. Nezapomeňte 8.března popřát vaší partnerce, mamince, kamarádce nebo kolegyni. Jednoduše všem ženám ve vašem okolí. Tento den totiž patří pouze jim! Řekněte jim, že si jich vážíte. Připomeňte jim, že jsou skvělé takové, jaké jsou.


Náš tip:

Speciální růže David Austin, Tambuzi roses a Vip roses jsou unikátní, stejně jako každá žena. Tento puget navíc s dárkovým boxem s přírodní organickou kosmetikou připomene každé obdarované, že je jedinečná.


7.Narození miminka

Zrození nového života je zázrak. Je to nejkrásnější moment v životě rodičů. Udělejte novopečené mamince radost a přivítejte ji s miminkem doma velkolepě. Vítání nového člena rodiny můžete pojmout ve velkém. Vyzdobte domov balónky ve tvaru srdce.


Náš tip:

Balónky ve tvaru srdce rozvěste po celé místnosti. Vyberte si také barvu balónků podle pohlaví miminka a vyzdobte jimi dětský pokojíček. Maminku můžete překvapit třeba krabicí ve tvaru srdce. Je plná růží a navíc s textem ,,miluji tě.‘‘



Dárek k promoci 

Promoce jsou jedním z největších milníků v životě člověka. Ceremonie oslavuje úspěšné zakončení vysokoškolského studia. Pro mnohé znamená začátek profesního života. K této příležitosti konce a nového začátku se tradičně slavnostně blahopřeje.


Náš tip:

Něžné světlé tóny vyjádří váš obdiv a úctu. Těmto unikátním růžím prostě neodoláte.


Podívejte se na kompletní nabídku našeho e-shopu. Kontaktujte nás , sdělte nám svá přání a my uděláme maximum pro vaši spokojenost.


28.09.2023