Kouzelné Vánoce s Prefere fleur


Kouzelné Vánoce s Prefere fleur


Blíží se nejkrásnější čas v roce - Vánoce. Zcela jistě se vám při myšlence na svátky vybaví vůně jehličí, chuť cukroví nebo třpyt vánočních dekorací. Vánoční svátky okouzlí všechny smysly. 

V tomto období máme jedinečnou příležitost připomenout si hodnoty, které jsou pro nás tak důležité.  Užijte si tyto magické chvíle v teple domova s těmi, na kterých vám záleží.


Vánoční kouzlo v každém detailu


Objevte s námi kouzlo vánočních svátků. Vyzdobte si svůj domov a nechte se unášet útulnou atmosférou těchto dní.  Náš tým pro vás vytváří dekorace, které rozzáří každý prostor. Necháváme si záležet na každém detailu.


Poděkujte v duchu Vánoc


Vánoce jsou pravý čas na to, poděkovat, vyjádřit vděčnost a obdarovat. Vykouzlete s námi úsměv na tváři. Z naší široké nabídky si zaručeně vyberete vánoční dárek pro klienty, firemní partnery nebo zaměstnance. Konec roku nás vybízí k ohlédnutí se za rokem minulým. Odměňte ty, kteří stojí za úspěchem vaší firmy. Udělejte to jinak. Udělejte to originálně. Dejte svým darem najevo, jak jsou pro vás jedineční a důležití.





Dárky ve firemních barvách

Hledáte originální vánoční dárky pro klienty nebo zaměstnance? Tak to jste u nás správně. Co takhle darovat vánoční atmosféru? A co to pojmout trochu jinak?  Vytváříme dárky pro firmy na míru, kterými u svých klientů zabodujete. Dekorace přizpůsobíme duchu firmy. Sladíme je do firemních barev a přitom necháme vyniknout kouzlo svátků. Díky nám vytvoříte ve vaší firmě výjimečnou atmosféru a upevníte pouto s klienty, firemními partnery nebo s vašimi zaměstnanci. Je to dokonalý způsob jak projevit vděk, obdiv a zároveň vytvořit nezapomenutelné chvíle. Vždyť nakonec právě o tom, jsou Vánoce.



Rozzáříme váš event

Předvánoční čas a blížící se konec roku je spojen s oslavou toho uplynulého. Zároveň je to čas radosti, pohody a lásky. Věříme, že každý firemní event by měl být nezapomenutelný. Ať už se jedná o vánoční večírek pro zaměstnance nebo velký event pro klienty a obchodní partnery.  My vám pomůžeme podtrhnout význam eventu pomocí dekorací, které připravíme na míru podle vašich představ. Máte zájem o vánoční aranžmá kanceláře? Vyzdobíme váš prostor a vy si tak budete moct užívat atmosféru tohoto období.


Individuální přístup

Každý má svou představu o dokonalosti. My v Prefere fleur děláme vše proto, abychom tu vaši naplnili. A to nejen o Vánocích. Váš sen proměníme ve skutečnost. Vy tak můžete udělat radost blízkým, business partnerům nebo kolegům. Vytváříme pro vás dekorace na míru, které okouzlí i toho nejnáročnějšího obdarovaného.


                                     


Ušetříte


Čas jsou peníze. S námi ušetříte obojí. Jen si to zkuste představit. Co kdybyste místo hodin strávených ve frontách vyřídili dlouho odkládaný email nebo telefonát? Co kdybyste měli objednány a zařízeny všechny dárky pro klienty během pár minut a měli konečně čas na váš oblíbený seriál? Zní to lákavě, že? S námi se tato představa stane realitou. Záleží nám na našich klientech a proto se jim snažíme hektické předvánoční období co nejvíce usnadnit.


Jednoduše a rychle


Objednávku u nás vytvoříte do pár minut. Z pohodlí kanceláře, mezi pracovními schůzkami nebo na cestách. Navštivte náš e-shop, vyberte si a zadejte doručovací adresu a čas doručení. O vše ostatní už se postará náš tým. Vy tak můžete strávit chvíle s rodinou, jak by tomu ostatně v tento čas mělo být.


Expresní objednání


Nemáte ani chvilku na prozkoumání naší nabídky? Žádný problém! Objednání jsme vám            usnadnili na maximum. Stačí nás kontaktovat přes WhatsApp. Sepište pár bodů, které vystihnou vaši představu a nechte to na nás. Zaručeně budete spokojeni. Stačí si převzít hotovou objednávku nebo nám sdělit adresu, na kterou ji následně doručíme.



Non stop


Jsme k dispozici 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Kontaktujte nás telefonicky, emailem nebo na WhatsAppu. Tak neváhejte a ozvěte se nám s vaším přáním. Těšíme se na vás!


Doručení květin po celé ČR

Květiny a dekorace doručujeme po celé České republice. Doručení květin po Praze navíc trvá jen pár hodin od objednání. Dbáme na bezpečnou přepravu květin a čerstvé je dovezeme kamkoliv.


Kvalita a elegance


Vánoce jsou o kráse. O kráse vnitřní i vnější. Zakládáme si na kvalitě a na dokonalém aranžmá. Jehličí a květy pečlivě vybíráme, abychom pro vás zajistili to nejlepší. Zaručujeme vám tak 100% čerstvost.



Tým profesionálů


Naši floristé svou práci milují a neustále se pro vás zlepšují. S vášní a precizností vytváří nádherné vazby a dekorace, které se stanou dominantou každého prostoru. Slovo nemožné u nás neznáme. Společně dokážeme cokoliv, co si umaneme. Tak se nebojte, že je váš květinový sen nesplnitelný a sdělte nám ho.

Dárek k Vánocům

Vybírání dárků dá občas zabrat. Přeplněná nákupní centra, hodinové fronty a celý den na nohách. Zjednodušte si život a navštivte náš eshop. Z naší široké nabídky si zaručeně vyberete. Podívejte se například na luxusní nabídku značky Meraki. Darujte dárkový set, difuzér nebo svíčku. Meraki je dánská stoprocentně přírodní značka, která dbá na ekologii. Jejím výběrem uděláte radost a vnesete vůni přírody do domova vašich blízkých.


Adventní věnec

Symbol očekávání, naděje a tradice. Adventní věnec by v předvánoční čas neměl chybět v žádné domácnosti. Přináší do našich domovů teplo a symboliku. Každou neděli jsme rozsvícením svíčky blíže k tolik očekávanému Štědrému dni.


Významy jednotlivých svíček

Svíčky na adventním věnci jsou nejen krásnou dekorací. Nesou také významnou duchovní symboliku. Čtyři svíčky symbolizují zbývající čtyři týdny do Vánoc. To jste určitě věděli. Slyšeli jste ale, že každá nese jiný význam a dokonce jméno?

1. První adventní svíčka (naděje)

První ze svíček je svíce proroků. Podle Bible předpověděli proroci příchod spasitele Rozsvěcíme ji na železnou neděli. Spolu se zažehnutím jejího plamene začíná advent. Symbolizuje naději. V první adventní neděli se  ve městech obvykle rozsvěcí vánoční stromky a betlémy na náměstích. Vzduchem začíná proudit magická atmosféra.


2. Druhá adventní svíčka (láska)


Druhá svíčka se rozzáří tradičně na bronzovou neděli. Nese poselství lásky a víry. Hodnot, které jsou úzce spjaty s tímto obdobím. Vyzývá k empatii, lásce a solidaritě k bližním. Její název Betlémská, je odvozen od Betlému, ve kterém přišel na svět malý Ježíšek.


                                                           


3. Třetí adventní svíčka (radost)


I pastýřská svíčka je pojmenovaná podle biblického příběhu. Pastýři byli totiž prvními svědky narození spasitele. Její plamínek vzplane na stříbrnou neděli. Přináší radost z pomalu končícího půstu a blížících se svátků.


4. Čtvrtá adventní svíčka (pokoj)


Poslední, andělská svíčka, se zapaluje na zlatou neděli. V poslední neděli před Štědrým dnem nám přináší mír a pokoj. Symbolizuje anděla, který zvěstoval pastýřům narození Ježíška. Zdůrazňuje důležitost duchovní stránky Vánoc a klidu. Vyzývá nás k odpuštění, smíření a uklidnění mysli před samotnými svátky.



Původ


Kde se vlastně adventní věnec vzal? Jde v celku o dojemný příběh. Na konci 19. století založil v Hamburku německý kazatel a pedagog Johan Hinrich Wichern školu pro chudé děti. Nedočkavé dítka se ho před Vánoci stále vyptávala, kdy už bude Štědrý den. Johan hledal způsob, jak jim toto čekání zkrátit. Vyrobil jim proto věnec ze starého kola. Zdobilo ho devatenáct menších červených svíček. Každý den rozsvítil jednu z nich .  V neděli se pak rozsvítila jedna z čtyř větších svící bílé barvy. Později se tato tradice rozšířila po celé Evropě a stal se neopomenutelným zvykem.

Vánoční pugety

Naši floristé vytváří s láskou jedinečné vazby. Dekorovat je dokáží opravdu do jakékoliv barevné kombinace. Ať už preferujete přírodnější nebo naopak moderní design. Jemné nebo třpytivé elementy. U nás si jednoduše vybere každý.

Dotek přírody

Jste milovníky přírody a jemných tónů? Podívejte se na nabídku našich krásných pugetů. Jsou inspirované harmonií přírody. S těmito aranžmá rozhodně nešlápnete vedle. Jejich čistota a přirozenost zahřejí u srdce a zaručeně potěší. Spojujeme tradici a moderní provedení v umělecké dílo.


Královská růže


Jehličí v kombinaci s červenou růží vytváří dokonalý kontrast ve vánočních barvách. Omamná vůně a skvostný vzhled omámí vaše smysly. Zavřete oči a ponořte se do vánočního snu plného květin. Ve spojení s bílou růží můžeme pozorovat krásnou kompozici evokující klid a pokoj, který je v období Vánoc důležitým. Je čistá něžná a nevinná. Zároveň tímto aranžmá dáte najevo úctu a obdiv.


Vánoční stromeček


Symbol světla, radosti a naděje. Bez vánočního stromku si dnes svátky nedokážeme představit. Po celém světě se zdobí různými ozdobami a světélky. Na špičku se tradičně pokládá hvězda.


Význam


Ikdyž katolická církev zprvu stromky odmítala, kvůli jejich pohanskému původu, časem jim připsala duchovní význam.

1. Strom  symbolizoval Kristův život

2. Zelené větve mají značit věčný život

3. Jablka připomínala Evin hřích

4. Ořechy měly přivolávat lásku


Víte, kde najdeme kořeny tradice zdobení stromku?


Prapůvod najdeme už v pohanských zvycích starých Slovanů. Byl například spojen s uctíváním bohyně Slunce. Lidé tancovali pod jeho větvemi a oslavovali ji. Avšak počátky zdobení, jak ho známe dnes, jsou poměrně mladšího data.  První doložená zmínka pochází z Německa z konce 16. století. Postupně se tato tradice rozšiřovala po celé Evropě.  Stávala se stále populárnější a dnes už je nezbytnou součástí vánočních oslav.


Celý tým Prefere Fleur vám přeje, ať jsou vaše Vánoce plné pohody, lásky a smíchu a ať je pro vás nadcházející nový rok ještě úspěšnějším. I my bychom vám chtěli poděkovat za vaši věrnost a na dále pro vás tvořit krásné květinové kompozice. 




18.10.2023